vytvarne-potreby-ao.cz

Jméno této knihy je tajné – Pseudonymous Bosch

Tento akční a ve slevě produkt Jméno této knihy je tajné - Pseudonymous Bosch od odblíbeného výrobce Sevt snadno můžete najít právě nyní levně. Nabídky od 298 Kč.
EAN: 9788075655899
Jméno této knihy je tajné - Pseudonymous Bosch
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
298

Varování: Tuto upoutávku autor knihy Pseudonymous Bosch nenapsal ani neschválil.

I když by Pseudonymous Bosch nejraději vychválil svou knihu až do nebes (je to totiž docela ješitný člověk), vůbec ho netěší, že jste se o existenci jeho statečných jedenáctiletých hrdinů, tedy o Kas a Maxu Ernestovi, dozvěděli. Dost mu také vadí, že se v jeho příběhu dočtete o tom, jak tajemný kufřík plný ampulek, nazvaný Symfonie vůní, způsobil, že se neohrožená dvojice vydala pátrat po neznámém kouzelníkovi, jenž se za mimořádně záhadných okolností ztratil ze svého domu. (A vězte, že celý případ jeho zmizení vážně dost „smrdí“, a to doslova.) A už vůbec není autor nadšený z toho, že se seznámíte se všemi těmi nervy drásajícími dobrodružstvími, které Kas s Maxem Ernestem zažijí, když budou přinuceni postavit se mimořádně odporným zloduchům, kteří plánují zničit celý svět.
Abyste totiž věděli: nejenom jméno této knihy je tajné, ale tajný je i samotný celý příběh. Protože jde o tajemství. MEGAtajemství!!!