vytvarne-potreby-ao.cz

Kamarádi z Medového lesa 4 – Ty to zvládneš, Lukáš! – CDm3 (Čte Jitka Molavcová) – Schütze Andrea

Tento levný produkt Kamarádi z Medového lesa 4 - Ty to zvládneš, Lukáš! - CDm3 (Čte Jitka Molavcová) - Schütze Andrea od společnosti Sevt můžete získat tady teď právě za akční cenu. Ceny od 249 Kč.
EAN: 8594201410123
Kamarádi z Medového lesa 4 - Ty to zvládneš
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

Tentokrát je to v Medovém lese velmi napínavé. Čtyři statečná zvířátka – laňka Daňka, prasátko Chrochtík, lišák Míša a mývalka Makovička – pomohou v lese klučinovi, kterému dělá potíže mluvení. Když později Medovému lesu hrozí nebezpečí, právě on je jedinou nadějí na záchranu.

V Medovém lese bydlí čtyři zvířecí kamarádi s laskavým srdcem a hebounkou srstí. Kdykoli se některé z dětí z lesní školky dostane do potíží, hned mu přispěchají na pomoc. Tentokrát ale budou potřebovat pomoc i zvířátka…

Chrochtík, Makovička a Daňka si užívají teplé podzimní dny. Jen lišákovi Míšovi vadí šustění spadaného listí, ledacos pak totiž přeslechne. Třeba když se k němu zničehonic připlíží Lukáš – nesmělý klučina, který si s nikým moc nepovídá. Mluvení mu totiž dělá potíže. Když se ale schyluje k maléru a Medovému lesu hrozí nebezpečí, jedinou nadějí na záchranu je právě Lukáš. A kamarádi z Medového lesa mu jako spolehliví pomocníci stojí po boku.

Čtyři kamarádi, co mají les rádi:

* lišák Míša – Do všeho strká svůj zvědavý čumáček a dokáže v lese objevit ta nejlepší dobrodružství. A dobrý čuch má i na svoje kamarády – kamarádství a dobrá parta jsou pro něj totiž to nejdůležitější.
* laňka Daňka – Je opatrná a zdrženlivá a neustále si s něčím dělá starosti. Ovšem nikdo není schopen vnímat pocity a nálady tak dobře jako ona. Proto jsou za její moudrá slova vždycky všichni vděční.
* divoké prasátko Chrochtík – Je pěkně mazané a neustále hledá nějaká dobrodr užství – a jeho maminka hledá jeho. Chrochtík své kamarády dokáže rozesmát i přivést k úžasu.
* mývalka Makovička – Ze všeho nejradši se o všechny stará, neúnavně pečuje o čistotu a každou chvíli radostně zatleská. Své jméno dostala podle vlčího máku a červenou kytičku taky ze všeho nejradši nosí ve vláskách.

Délka: 1 hodina 57 minut