vytvarne-potreby-ao.cz

Kdo se směje, nepláče – Práce s pohádkovými příběhy v mateřské škole – Mlčochová Markéta

Tento unikátní produkt Kdo se směje, nepláče - Práce s pohádkovými příběhy v mateřské škole - Mlčochová Markéta originál od značky Sevt snadno můžete získat u nás teď levně! Ceny již od 179 Kč.
EAN: 9788026216414
Kdo se směje
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
179

Kdo si hraje – nezlobí, kdo se směje – nepláče. A také si toho víc zapamatuje. Nejen faktické vědomosti jsou pro život důležité, ale časem oceňujeme hlavně ty, za které se známky nedávají: pomoc kamarádovi, pomoc slabšímu, umění bránit sebe i ostatní před nespravedlností, postavit se na správnou stranu. Kniha pomáhá v dětech rozvíjet sociální kompetence a to v podobě uvědomění si a pojmenování vlastních pocitů, ale i schopnosti vcítit se do druhého. Aby se zážitek ze čtení umocnil, nabízíme dětem v příloze pracovní listy, které mohou využít nejen paní učitelky mateřských škol, ale i rodiče či prarodiče.
Kniha obsahuje 12 pohádkových příběhů, na které navazují pracovní listy rozvíjející prostorovou orientaci, předmatematické dovednosti, serialitu, zvyšují předčtenářskou gramotnost, rozvíjí řeč a práci s kontextem a v neposlední řadě listy obsahují také grafomotorické a logopedické úkoly.