vytvarne-potreby-ao.cz

Kladivo na čaroděje 2 – Město mrtvých – Pavlovský Jiří – 12,7×19,5

Vynikající výrobek Kladivo na čaroděje 2 - Město mrtvých - Pavlovský Jiří - 12,7x19,5 originál od značky Sevt jednoduše najdete na našich stránkách nyní v akci! Teď v akci 139 Kč.
EAN: 9788074251566
Kladivo na čaroděje 2 - Město mrtvých - Pavlovský Jiří - 12
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
139

V0197986
Druhý díl nového unikátního seriálu ve stylu Marka Stonea či Agenta JFK, tentokrát však v hlavní roli s týmem netradičních detektivů bojujících proti nadpřirozenu. První svazek seriálu s názvem Magie pro každého vyšel počátkem tohoto měsíce.
Série Kladivo na čaroděje vás zavede do našeho světa, jak ho neznáte… a jak ho ani netoužíte poznat. Alespoň ne na vlastní kůži. Světa magie, temných přízraků, oživlých mrtvol, zabijáků, démonů, psychopatů, nekrofilů, upírů – a to mluvíme jen o kladných hrdinech. Ti, proti kterým bojují, jsou ještě mnohem horší…

Pokud bojujete s někým, kdo je mocnější a silnější než vy, máte jediný způsob, jak ho přesvědčit, aby vás nezabíjel. Pomocí starého dobrého vydírání. Jenže jediný trumf, který může Felix Jonáš sehnat, jediná věc, která mu může zachránit život, leží pohřbená v zemi. Na útulném malém hřbitově ve městě, které se až příliš drží stranou veškerého ruchu. Ve městě, které nemá moc rádo nezvané návštěvy. Zvláště ne ty, které se toulají kolem hřbitova.