vytvarne-potreby-ao.cz

Kladrubáčci – Emilka a kouzlo ročních / Little KLadrubers – Emi’s Four Magical Seasons – Slavíková Marcela, Gregor Dalibor,

Oblíbený a kvalitní výrobek Kladrubáčci - Emilka a kouzlo ročních / Little KLadrubers - Emi's Four Magical Seasons - Slavíková Marcela, Gregor Dalibor, od výrobce Sevt snadno můžete získat tady teď právě opravdu výhodně! Nyní za akční cenu 750 Kč.
EAN: 9788087731406
Kladrubáčci - Emilka a kouzlo ročních / Little KLadrubers - Emi's Four Magical Seasons - Slavíková Marcela
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
750

Jedinečná publikace z nakladatelství Ing. Dalibora Gregora je volným pokračováním úspěšných knihy „Kladrubáčci – aneb vyprávění starokladrubského hříběte“ a „Kladrubáčci – Emilka se vrací.“

Příběh starokladrubské klisny Emilky, na jehož zrodu nikdo netušil, jaká překvapení postupně přichystá, je jedinečný a začal se psát 31. března 2012, kdy se v Národním hřebčíně Kladruby nad Labem narodilo v pořadí 6000. hříbě Eminenza – 5, kterému všichni říkají Emilka.

Formou poutavého vyprávění přiblíží autoři knihy pomocí dvojjazyčných textů Bc. Marcely Slavíkové a fotografií Ing. Dalibora Gregora nejen život v Národním hřebčíně Kladruby nad Labem v jednotlivých ročních obdobích, ale také významné společenské a sportovní události, které se v jeho areálu pravidelně konají. Kniha připomíná jak unikátnost samotného hřebčína, tak nejstaršího původního českého plemena koní, koně starokladrubského, jehož historie se začala psát již před více jak 440 lety.