vytvarne-potreby-ao.cz

Klub nas***ých rodičů aneb Rozhněvané matky a otcové, spojte se! – Elliottová Mink

Oblíbený a akční výrobek Klub nas***ých rodičů aneb Rozhněvané matky a otcové, spojte se! - Elliottová Mink od top výrobce Sevt snadno naleznete tady teď právě skutečně výhodně. Akční ceny od 278 Kč.
EAN: 9788087067345
Klub nas***ých rodičů aneb Rozhněvané matky a otcové
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
278

Vtipný, bravurně napsaný román ze současnosti, v němž se najdou všichni rodiče, kteří občas (nebo spíše často) zažívají pocit, že už toho mají dost.

Novinářka Roxy, toho času na mateřské dovolené, neprožívá právě nejšťastnější období. Odstěhovali se s přítelem Jackem a jejich desetiměsíční dcerkou Joey z Londýna na venkov, nic ovšem nevychází podle plánu. V domě řádí zcela neschopní řemeslníci, místní lidé se nechovají nijak zvlášť přátelsky, Jack je skoro pořád mimo domov a Roxy je s Joey většinu času sama. Je čím dál nespokojenější a podrážděnější a mateřskou roli zvládá jen taktak. Kéž by tak měla po ruce rodiče, své staré přátele, nebo alespoň pár spřízněných duší, se kterými by se mohla o své starosti podělit! A z téhle myšlenky se vyklube nápad, který změní život nejen jí, ale i několika dalším lidem. Co takhle založit klub, kde by se podobně „postižení“ mohli pravidelně scházet a načerpat nové síly? A tak se jednoho dne objeví na nástěnce na poště první pozvánka na setkání KLUBU NAS***ÝCH RODIČŮ.