vytvarne-potreby-ao.cz

Klub – Würger Takis

Tento akční kus Klub - Würger Takis od populární značky Sevt snadno najdete na našich stránkách nyní levně! V akci od 299 Kč.
EAN: 9788075777867
Klub - Würger Takis
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

Hans Stichler pochází ze skromných poměrů. Když mu jeho jediná žijící příbuzná zprostředkuje stipendium na univerzitě v Cambridgi a on má jako protislužbu vyřešit zločin, ještě netuší, k čemu se zavázal.

Hans se stane členem exkluzivního Pitt Clubu a zamiluje se do Charlotty, která mu ukáže, jak se pohybovat mezi britskou smetánkou. V klubu mezi koženými pohovkami, křišťálovými lustry, nábytkem s ozdobnou intarzií a zvířecími trofejemi se dějí věci, o kterých nikdo nechce mluvit nahlas. I Charlotte nejspíš něco skrývá. A právě za dveřmi legendárního Pitt Clubu dostane Hans možnost volby: udělá něco špatného, aby tím dosáhl něčeho správného?

Originální a nakažlivá kombinace dojemné love story, záhady a bildungsromanu, která ukáže, že lidské zlo najdete tam, kde byste ho rozhodně nečekali: v prestižním akademickém klubu.

Román se více než dvacet týdnů držel na žebříčku bestsellerů časopisu Der Spiegel a v současnosti podle něj vzniká film.