vytvarne-potreby-ao.cz

Kobold – Denemarková Radka – 13,7×20,6

Kvalitní a levný kus Kobold - Denemarková Radka - 13,7x20,6 pocházející od značky Sevt jednoduše můžete najít na našich stránkách nyní levně! Právě teď jen za 299 Kč.
EAN: 9788072945061
Kobold - Denemarková Radka - 13
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

V0179757
Kobold aneb Přebytky něhy jsou příběhem rodiny Helly a Michaela Koboldových odehrávajícím se v průběhu jednoho století. Je to kniha o tom, co se s lidmi stane, když se ocitnou tváří v tvář nacistické či komunistické ideologii. A je to také kniha o podobách lásky a násilí. Její řeč je jako řeka. I když je hladina nehybná, v hlubinách se vždycky něco děje. Jsou to podvojné příběhy skryté v jediné knize jako voda a žár, příběhy o tom, jakým způsobem lidskou existenci nevratně předurčuje rodina, do které se narodíme, jsme vrozeni. Někdy k tomu, aby člověk ztratil rozum, stačí nejen život mezi dvěma ženami či dvěma muži, ale i život mezi sochami na kamenném mostě… Co je vlastně příčinou neklidu, jenž uvádí lidi v pokušení, lidi naší civilizace, kteří žijí v míru a blahobytu? V životě si opravdu nemůžeme být nikdy jisti tím, co je fantazie a co skutečnost.

Román Kobold aneb Přebytky něhy volně navazuje na knihy A já pořád kdo to tluče a Peníze od Hitlera. Autorka jím završuje svou trilogii o středoevropském dvacátém století.