vytvarne-potreby-ao.cz

Konec vlády jedné strany – Čermák Vladimír

Tento kvalitní a levný produkt Konec vlády jedné strany - Čermák Vladimír originál od výrobce Sevt jednoduše získáte právě zde skutečně výhodně! V akci od 309 Kč.
EAN: 9788088216162
Konec vlády jedné strany - Čermák Vladimír
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
309

Poslední historická studie respektovaného historika Dr. Vladimíra Čermáka, je brilantní analýzou vnitřních a mezinárodních příčin a důsledků, které vedly k převratným událostem před třiceti lety. KONEC VLÁDY JEDNÉ STRANY navíc pracuje s fakty, která dosud nebyla publikována, včetně záznamu protokolu z polistopadových výslechů bývalé nomenklatury, včetně Husáka, Jakeše či Štrougala.

Události kolem 17. Listopadu a po něm, spadají stále do předmětu zájmu odborné i občanské veřejnosti. Ne všechno je o jejich průběhu, pozadí i o jednání jejich aktérů známo. Čermákova kniha přináší mnoho podnětů a poznatků k tomu, aby se obsah těchto událostí stal hlubším a přesnějším. Prof. JUDr. Zdenek Jičínský, DrSc.

Dr. Čermák opět ukazuje fakta a souvislosti, která mainstreamoví historici v lepším případě nevidí a v horším vidět nechtějí. Karel Kocher, Ph.D.