vytvarne-potreby-ao.cz

Korsický lev a francouzská holubice – Tingel Robert – 14,8×20,9

Tento diskontní produkt Korsický lev a francouzská holubice - Tingel Robert - 14,8x20,9 od známé značky Sevt snadno můžete pořídit na našich stránkách nyní za akční cenu. Akční cena 290 Kč.
EAN: 9788074020063
Korsický lev a francouzská holubice - Tingel Robert - 14
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
290

V0141308
Ohromná zvlněná paleta hýřící barvami, provoněná macchií a láskou dvou hlavních aktérů. Osud, žal, nenaplněná touha, vzájemně se prolínající životní příběhy, které čtenáři berou dech a zároveň ho nutí k hlubokému zamyšlení. To je nový historický román „Korsický lev a francouzská holubice“ spisovatele Roberta Tingela, který z temných hlubin zapomnění vyzdvihl korsického hrdinu Pasquala Paoliho, jehož v druhé polovině 18. století opěvuje celý svět.
Dokonale provázaný dynamický příběh, odehrávající se na jednom z nejkrásnějších středomořských ostrovů a zároveň v mocné Francii, nejdříve jen šumí jako horský potok.
Od roku 1755, kdy tento román začíná, pak do něho přitékají jednotlivé historické postavy, které jsou stále se zrychlujícím proudem unášeny k hřmícímu vodopádu jménem Velká francouzská revoluce.
Chcete-li se dozvědět, jak k této divoké a smutné dějinné události došlo, jak probíhala a skončila, pak je tato kniha určena právě Vám.