vytvarne-potreby-ao.cz

Kouř 3 – Kouř a popel – Huffová Tanya – 11,7×17,6

Zlevněný výrobek Kouř 3 - Kouř a popel - Huffová Tanya - 11,7x17,6 od společnosti Sevt snadno můžete získat u nás skutečně výhodně! Nabídky již od 328 Kč.
EAN: 9788074561962
Kouř 3 - Kouř a popel - Huffová Tanya - 11
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
328

V0233912
Mladý čaroděj Tony Foster se stal asistentem režiséra v zácviku u syndikovaného upířího seriálu „Nejtemnější noc“ a jeho filmařská kariéra se slibně vyvíjí. Je ale těžké soustředit se na natáčení poslední epizody, když ve městě probíhá démonická konvergence, díky níž se do našeho světa pokoušejí dostat démoni, aby zavraždili kaskadérku Leyu, která – jak se ukáže – rozhodně není obyčejnou smrtelnicí.

Zdá se, že má Tony před sebou dosud nejtěžší úkol: musí se vypořádat s démony, šéfem, bulvárním novinářem, důstojníkem Kanadské jízdní policie, s nevyřešeným vztahem k upíru Henrymu Fitzroyovi a herci Leemu a v neposlední řadě musí zůstat naživu. Protože pokud by zemřel, invazi démonů už by neměl kdo zastavit.

Závěrečný díl trilogie „Kouř“, uzavírající osudy postav z upírského detektivního cyklu „Krevní pouta“. Mistrovské dokončení populárního cyklu.