vytvarne-potreby-ao.cz

Krása z přírody – Recepty na domácí výrobu kosmetiky pro péči o pleť, tělo i vlasy – Gogginová Juliette, Rightonová Abi,

Tento výjimečný kus Krása z přírody - Recepty na domácí výrobu kosmetiky pro péči o pleť, tělo i vlasy - Gogginová Juliette, Rightonová Abi, od top značky Metafora s.r.o. snadno můžete získat tady nyní skutečně výhodně! V akci od 149 Kč.
EAN: 9788073595173
Krása z přírody - Recepty na domácí výrobu kosmetiky pro péči o pleť

Myslíte si, že výroba kosmetiky je složitý proces, který hned tak někdo nezvládne? Máme pro vás tedy skvělou zprávu: Zvládne to každý, kdo umí jenom trošku vařit.

Nemusíte nakupovat žádné speciální vybavení, většinu potřebného najdete doma v kuchyni. S pomocí této knihy si sami vyrobíte vlastní kosmetickou řadu, od peelingů, po krémy, šampony a další kosmetické přípravky, z čistě přírodních materiálů. Navíc zjistíte, že výroba vlastní kosmetiky je především zábavná.

V knize naleznete více než třicet výborných receptů na výrobky pro péči o pleť i celé tělo, nezapomeneme ani na vlasy či požitek z koupele. Postupy a návody jsou jednoduché, doplněné názornými fotografiemi, které vás povedou krok za krokem a poradí i s možnými výrobními obtížemi.

Odličovací přípravky, tonika, balzámy na rty, krémy na vysušené ruce, mléka k hýčkání celého těla, pleťové masky… to všechno a ještě víc si budete umět vyrobit.
Přímo ve vaší kuchyni se zrodí krása.