vytvarne-potreby-ao.cz

Křehké vztahy? – Viry a antiviry v manželství – Zattoni Mariateresa, Gillini Gilberto,

Akční a ve slevě produkt Křehké vztahy? - Viry a antiviry v manželství - Zattoni Mariateresa, Gillini Gilberto, od známé značky Sevt najdete tady nyní skutečně výhodně. Nyní lze objednat jen za 199 Kč.
EAN: 9788071959328
Křehké vztahy? - Viry a antiviry v manželství - Zattoni Mariateresa
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
199

Dnes se stále častěji hovoří o křehkosti párů. Dovoláváme se jí natolik, až se z ní postupně stává klišé, za něž se schováváme. Je ale pravda, že jsou současné páry slabší? Nebo se naopak děje cosi epochálního, takže můžeme říct, že jsou jistým způsobem „nuceny“ být samy sobě oporou, zárukou, záštitou, aby vytrvaly a dokázaly udržet fungující rodinu?

Dnešní páry nebyly nikdy tak „málo křehké“, jsou naopak silné. K tomu, aby manželé svou lásku zachovali, jsou doslova nuceni bojovat jako o život. Musí se postavit intenzivním útokům jistých virů, které jsou produktem společenského prostředí, identifikovat je a vypěstovat si příslušné antiviry, a tak se zákeřným útokům virů bránit.

Na konkrétních příbězích manželských párů může čtenář snáze pochopit, jak vzniká a jak se projevuje určitý virus a jak lze k němu nalézt „kompatibilní“ antivirus.