vytvarne-potreby-ao.cz

Kvantový zloděj – Rajaniemi Hannu – 10,8×16,5

Tento akční kus Kvantový zloděj - Rajaniemi Hannu - 10,8x16,5 od výrobce Sevt můžete získat na našich stránkách teď za výprodejovou cenu. Akční ceny již od 279 Kč.
EAN: 9788071933595
Kvantový zloděj - Rajaniemi Hannu - 10
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
279

V0218953
Jean le Flambeur je posthumanistický zločinec, psycholupič, hochštapler a podvodník. Jeho původ je zahalen tajemstvím, ale jeho eskapády zná celá Heterarchie – od vloupání do gigantických diomozků vnitřních planet, jimž zcizil jejich vlastní myšlenky, až po krádeže vzácných pozemských starožitností z majetku šlechty pohyblivých martských měst. Až na to, že Jean udělal jednu chybu.
Sedmá kniha z řady Moderní díla science fiction.
Teď je odsouzen k pobytu v dilematické věznici, virtuálním nápravném ústavu spravovaném axelrodskými archonty, kde hraje nekonečné variace jednoho herně-teoretického rébusu s nespočetnými replikami sebe sama. Jeanovu každodenní rutinu smrti, zrady a spolupráce však převrátí vzhůru nohama příchod Mieli a její pavoučí lodi Perhonen. Právě ona mu nabídne možnost získat zpět ztracenou svobodu a schopnosti jeho starého já – ovšem výměnou za uskutečnění té jediné loupeže, která se mu tak docela nepovedla…
Kvantový zloděj je úchvatný román v duchu hard sci-fi, jehož děj se odehrává v daleké budoucnosti naší sluneční soustavy, a zároveň akční krimi příběh plný bizarních posthumanistických postav, jejichž počínání nicméně řídí skrznaskrz lidské pohnutky zrady, pomsty a žárlivosti. Výsledkem je naprosto strhující knižní debut.