vytvarne-potreby-ao.cz

Lidé a čas 4.a 5.ročník ZŠ – učebnice – Mikulenková Linda – A4, brožovaná

Oblíbený výrobek Lidé a čas 4.a 5.ročník ZŠ - učebnice - Mikulenková Linda - A4, brožovaná od značky PRODOS spol. s r.o. jednoduše můžete najít právě zde za výprodejovou cenu. Akční cena od 140 Kč.
EAN: 9788072302253
Lidé a čas  4.a 5.ročník ZŠ - učebnice - Mikulenková Linda - A4

Tato učebnice odpovídá požadavkům RVP ZV. Učebnice podporuje dosažení očekávaných cýstupů z tematické oblasti Člověk a jeho svět ve druhém období vzdělávání na ZŠ. Tato tematicky zaměřená učebnice je novinkovou publikací. Stejně jako další novinkové publikace Člověk a jeho zdraví a Lidé kolem nás doplňuje obsah vzdělávacího oboru Člověk a jeho svět (doplňuje obsah dosavadních učebnic Přírodověda pro 4. ročník, Vlastivěda pro 4. ročník, Přírodověda pro 5. ročník, Vlastivěda pro 5. ročník) o ty tematické celky, které nově vyplývají z RVP ZV. Všechny tyto učebnice vycházejí z nové strategie vzdělávání, která zdůrazňuje klíčové kompetence, jejich provázanost se vzdělávacím obsahem a uplatnění získaných vědomostí a dovedností v praktickém životě. Jednotlivé tematické celky jsou postaveny na účinné motivaci, vzájemné spolupráci a aktivizujících metodách výuky (komunitní kruh, dramatizace, sociodrama, projektová výuka apod.), umožňují variabilnější organizaci a individualizaci výuky podle potřeb a možností žáků.
Jelikož některé z tematických celků doslova reprezentují okruhy aktuálních problémů současného světa, jsou integrativní součástí těchto učebnic průřezová témata propojena nejen se vzdělávacím obsahem daného vzdělávacího oboru, ale také se vzdělávacími obsahy oborů ostatních.