vytvarne-potreby-ao.cz

Literární výchova pro 2.stupeň základní školy – Soukal Josef – 168×240 mm, brožovaná

Tento diskontní kus Literární výchova pro 2.stupeň základní školy - Soukal Josef - 168x240 mm, brožovaná od výrobce SPN-pedagogické nakladatelství snadno získáte tady a teď za výhodnou cenu. Nabídky od 185 Kč.
EAN: 9788072354382
Literární výchova pro 2.stupeň základní školy - Soukal Josef - 168x240 mm

2. upravené a rozšířené vydání – Zpracováno v souladu s Rámcově vzdělávacím programem pro základní vzdělávání. Učebnice je novým, rozšířeným a upraveným vydáním na školách již lety praxe osvědčené publikace. Je určena pro výuku literární výchovy na 2. stupni ZŠ, případně v nižších ročnících víceletých gymnázií. Tvoří vhodný doplněk řady nových, upravených čítanek J. Soukala pro 6. – 9. ročník. Uplatnění však nalezne i ve spojení s kteroukoliv čítankovou řadou, kterou školy užívají.

Učebnice uvádí jednak základní terminologii literární vědy s ukázkami z literárních děl, jednak chronologický vývoj literatury domácí i světové až po současnost, doplněný o ukázky ze základních děl. Tím se obohacuje nabídka textů ke čtení a zajišťuje se možnost chronologické nikoliv tematické výuky literatury, neboť právě chronologii ve výuce část učitelské veřejnosti postrádá.

Učebnice má novou schvalovací doložku MŠMT, odpovídá požadavkům RVP pro základní vzdělávání.