vytvarne-potreby-ao.cz

Lovecraftova země – Ruff Matt

Velmi žádaný kus Lovecraftova země - Ruff Matt s osvědčenou značkou Sevt jednoduše můžete najít na našich stránkách teď opravdu levně. Akční ceny již od 79 Kč.
EAN: 9788026908265
Lovecraftova země - Ruff Matt

Chicago, 1954. Dvaadvacetiletý válečný veterán Atticus Turner se vydává pátrat po ztraceném otci do Nové Anglie. Na cestě ho doprovází strýc George, vydavatel Průvodce bezpečným cestováním pro barevné, a Letitia, kamarádka z dětství. Během putování do sídla Samuela Braithwhitea – potomka otrokáře, jenž kdysi vlastnil jednu z Atticusových příbuzných – čelí jak všedním hrůzám bílé Ameriky, tak škodolibým duchům, jako vystřiženým ze stránek tajuplných příběhů, které George s oblibou hltá.
Atticus objeví svého otce v řetězech, uvězněného tajným spolkem zvaným Řád prastarého rozbřesku a vedeným Braithwhitem a jeho synem Calebem. Řád se sešel k rituálu, jehož ústřední postavou má být kupodivu Atticus. A jeho jediná naděje na záchranu se může stát počátkem zkázy jeho samého i celého klanu Turnerů.
Povídkový román Lovecraftova země je fantastická směs magie, síly, naděje a svobody, která překlenuje čas a splétá osudy členů dvou černošských rodin – šokující kaleidoskopický portrét rasismu, hrozby, která nás pronásleduje dodnes.