vytvarne-potreby-ao.cz

Marokánka – Manganová Christine

Oblíbený výrobek Marokánka - Manganová Christine od známé společnosti Sevt jednoduše můžete sehnat na našich stránkách nyní se slevou. Nyní lze objednat jen za 349 Kč.
EAN: 9788075777485
Marokánka - Manganová Christine
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
349

Jeden rok a celý oceán dělí Alici Shipleyovou od jejího bývalého studentského života — a od strašlivé nehody, při níž zahynul muž, za něhož se chtěla vdát.

Nyní se píše rok 1956, Alice Shipleyová žije v Tangeru se svým manželem a rozhodně nečeká, že se tam setká s Lucy Masonovou. Od nehody totiž spolu tyto dvě kdysi nerozlučné přítelkyně nepromluvily. Vypadá to, že Lucy chce vše napravit, a proto pomáhá Alici, která si na život v Maroku, přeplněné tangerské ulice a nesnesitelné horko nedokáže zvyknout.

Jenže záhy začnou Alici sužovat staré známé pochybnosti. Zdá se jí, že ji Lucy neustále ovládá a dusí svou přítomností. Pak se zničehonic ztratí Alicin manžel John. Alice má podezření, že s tím má Lucy něco společného, a rozhodne se to dokázat.

Je však Lucy skutečně tak nebezpečná, nebo si to Alice jen namlouvá? Postupně se začíná rozplétat jejich společná komplikovaná minulost — nesrovnalosti v tom, co Lucy tvrdí a co si Alice pamatuje, jsou stále patrnější…

V současnosti se podle románu natáčí film v produkci George Clooneyho se Scarlett Johanssonovou v jedné z hlavních rolí.