vytvarne-potreby-ao.cz

Matematické příběhy z korespondenčních seminářů – Sbírka zajímavých úloh pro ZŠ a víceletá gymnázia – Zhouf Jaroslav a kol.

Výjimečný produkt Matematické příběhy z korespondenčních seminářů - Sbírka zajímavých úloh pro ZŠ a víceletá gymnázia - Zhouf Jaroslav a kol. značky PROMETHEUS, spol. s r.o. získáte právě ve slevě. Cena již od 172 Kč.
EAN: 9788071963042
Matematické příběhy z korespondenčních seminářů - Sbírka zajímavých úloh pro ZŠ a víceletá gymnázia - Zhouf Jaroslav a kol.

Publikace obsahuje více než 300 řešených úloh, které vznikaly během patnáctiletého působení několika různých korespondenčních seminářů pro 12 – 15leté žáky. Vzhledem k tomu, že úlohy těchto seminářů jsou výjimečné tím, že matematické problémy jsou skryty v zábavných příbězích, nabízí se jejich široké uplatnění nejen ve školách, ale i při různých akcích pro děti (matematické tábory, soustředění, projekty,…). Čtenář se zde setká i s originálními řešeními některých účastníků seminářů. Kniha určitě potěší všechny zájemce o netradiční matematiku i ty, kteří pracují se zvídavými dětmi. Z mnohaleté činnosti nadšených propagátorů matematiky se podařilo vybrat to nejlepší.