vytvarne-potreby-ao.cz

Matematika 2 Hejného metoda – pracovní učebnice 2. díl (nová generace) – M. Hejný, D. Jirotková, J. Slezáková–Kratochvílová, E. Bomerová, J. Michnová – 210×297 mm

Tento diskontní kus Matematika 2 Hejného metoda - pracovní učebnice 2. díl (nová generace) - M. Hejný, D. Jirotková, J. Slezáková–Kratochvílová, E. Bomerová, J. Michnová - 210×297 mm originál od značky Nakladatelství Fraus, s.r.o. můžete pořídit u nás teď za výprodejovou cenu! Nyní lze objednat jen za 139 Kč.
EAN: 9788074894572
Matematika 2 Hejného metoda - pracovní učebnice 2. díl (nová generace) - M. Hejný

Dvoudílná pracovní učebnice podporuje konstruktivistické pojetí výuky matematiky a postupuje dle Hejného metody. Díky unikátním kódům na každé straně tematicky propojuje tištěný obsah s online procvičováním zdarma. Co v nové učebnici najdete? tematické propojení tištěného obsahu s online procvičováním zdarma upravený obsah na základě zpětné vazby od učitelů přehlednou grafiku a atraktivní ilustrace úkoly založené na objevování, jež podporují vztah žáků k matematice důraz na sebehodnocení žáka a zadání formou výzev Hybridní pracovní učebnice díky procvičovacím kódům na každé straně tematicky propojuje tištěný obsah s online procvičováním zdarma na portálu Škola s nadhledem. Je tojednouduché, stačí jít na www.skolasnadhledem.cz , zadat kód a vybrat si cvičení.