vytvarne-potreby-ao.cz

Matematika – zásobník úloh pro SŠ nejen k maturitě – Vocelka J.

Tento oblíbený produkt Matematika - zásobník úloh pro SŠ nejen k maturitě - Vocelka J. od značky Nakladatelství SCIENTIA s.r.o. pořídíte u nás nyní skutečně levně. Nyní lze objednat jen za 207 Kč.
EAN: 9788086960067
Matematika - zásobník úloh pro SŠ nejen k maturitě - Vocelka J.

Kniha je součástí řady MATEMATIKA nejen k maturitě. Je určena především studentům posledních ročníků středních škol jako pomocná studijní literatura k přípravě na maturitní zkoušku v souladu s požadavky nových maturit a na přijímací zkoušky na VŠ . Obsahuje velké množství úloh otevřených i uzavřených.

První část Zásobníku tvoří souhrnné úlohy, které jsou koncipovány tak, aby procházely celým spektrem učiva SŠ. Nabízejí tudíž komplexní pohled na řešený problém. U každé úlohy je uvedena nápověda Co potřebujete vědět.
Druhá část obsahuje uzavřené úlohy, student (již bez nápovědy) vybírá z připravených řešení. Nestačí však pouze zvolit jednu z možností. Na rozdíl od jiných sbírek testů není vždy správné právě jedno řešení, je třeba prokázat skutečnou znalost a nikoli jen odhadnout výsledek „metodou vylučovací“.

Předností sbírky je originalita uvedených úloh k procvičování. Autor je nepřejímá z jiných sbírek, jak je běžným zvykem. Předkládá bohatou databázi úloh, která je odrazem jeho dlouholetých zkušeností v pedagogické praxi.