vytvarne-potreby-ao.cz

Matýskova matematika pro 1. ročník 1.díl – Počítání do pěti – aktualizované vydání 2018 – Mgr. Alena Bára Doležalová, Mgr. Miloš Novotný, František Novák – A4

Tento výjimečný produkt Matýskova matematika pro 1. ročník 1.díl - Počítání do pěti - aktualizované vydání 2018 - Mgr. Alena Bára Doležalová, Mgr. Miloš Novotný, František Novák - A4 značky NOVÁ ŠKOLA, s.r.o. snadno můžete najít právě teď levně! Nabídky již od 69 Kč.
EAN: 9788072899913
Matýskova matematika pro 1. ročník 1.díl - Počítání do pěti - aktualizované vydání 2018 - Mgr. Alena Bára Doležalová

aktualizované vydání 2018. Na školní rok 2018/2019 jsme pro Vás připravili aktualizované vydání Matýskovy matematiky pro 1. ročník ZŠ. Celková koncepce učebnic i pracovních sešitů zůstala zachována, stejně jako očekávané výstupy jednotlivých dílů. Spoluautoři aktualizovaného vydání shromáždili poznatky z výuky s původním vydáním těchto učebnic a pracovních sešitů a na základě těchto poznatků provedli řadu vylepšení. Učebnice byly provázány se souborem „Čteme a píšeme s Agátou“. Materiály nadále splňují požadavky RVP ZV, navíc přinášejí prostor pro individuální přístup k integrovaným žákům a nabízejí možnost uplatnění formativního hodnocení. Aktualizované vydání má prodlouženu doložku MŠMT do roku 2024.