vytvarne-potreby-ao.cz

Memorix histologie – Balko Jan, Tonar Z, Varga Ivan, Hudák Radovan,

Zlevněný produkt Memorix histologie - Balko Jan, Tonar Z, Varga Ivan, Hudák Radovan, s osvědčenou značkou Sevt můžete pořídit právě teď za výprodejovou cenu. Akční cena již od 1 299 Kč.
EAN: 9788075538741
Memorix histologie - Balko Jan
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
1 299

Chcete vědět o svém těle více, než lze spatřit pouhým okem? Pokud ano, čtěte dále. Tato kniha byla napsána proto, aby histologie upoutala i vaši pozornost a na oplátku vám přinesla poučení o tom, co se skrývá v mikroskopickém světě. Učebnice je výsledkem spolupráce více než stovky histologů, anatomů, patologů, studentů a klinických lékařů a představuje souhrnný a srozumitelný zdroj histologických poznatků.

Strukturovaný text s důrazem na důležité informace z cytologie, obecné histologie a mikroskopické anatomie je kombinován s jednoduchým designem a velkým množstvím barevných obrázků a mikrofotografií. Studenti i učitelé ocení schémata a rozhodovací algoritmy, jež jim pomohou při určování preparátů, ale také stovky klinických poznámek, které zdůrazní význam histologie. Memorix je ukončen poutavě napsanou kapitolou o mikroskopovacích technikách, a jelikož celkově obsahuje více než 300 velkých a detailně popsaných mikrofotografií, můžeme ho považovat za komplexní učebnici i kvalitní histologický atlas v jednom.