vytvarne-potreby-ao.cz

Mezi námi lháři – Englandová Caroline

Unikátní a žádaný výrobek Mezi námi lháři - Englandová Caroline značky Sevt jednoduše můžete pořídit právě ve slevě! Právě teď jen za 348 Kč.
EAN: 9788075656315
Mezi námi lháři - Englandová Caroline
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
348

„Říkali si A-tým a na střední to byla nerozlučná čtyřka. Dnes už má každý z nich dobrou práci, pěkný dům, trvalý vztah… a malé temné tajemství. Jenže lhát se donekonečna nedá – ani svým nejbližším, ani sám sobě. To, co mělo navždy zůstat skryto v zákoutích lidské duše nebo v hlubinách minulosti, se hlásí o svá práva.

Tento strhující thriller zavádí čtenáře do britského Manchesteru, kde čtveřice přátel a jejich rodiny žijí své životy v trysku moderní doby. Je tu však i kus „staré dobré“ Anglie s čajem, sendviči, nedělními bohoslužbami a velkými svatbami, kde se sejde celé příbuzenstvo a pár skleniček rozváže údy i jazyky. Právě na svatbě Nicka a Lisy začínají vycházet na povrch tíživé skutečnosti, které dosud aktéři příběhu tak úzkostlivě tajili před ostatními. Drolí se maska věrného manžela, starostlivého otce, milujících rodičů. Všichni lžou, a všichni to vlastně myslí dobře. Nechtějí zklamat své milované, chtějí je uchránit před bolestivou pravdou. Lež je ale dvousečná zbraň, a po zbrani jednoho dne steče krev.