vytvarne-potreby-ao.cz

Mindhunter – Lovci myšlenek – Douglas John E., Olshaker Mark,

Tento výjimečný produkt Mindhunter - Lovci myšlenek - Douglas John E., Olshaker Mark, od známého výrobce Sevt jednoduše najdete u nás nyní skutečně výhodně! Nabídky již od 398 Kč.
EAN: 9788075658722
Mindhunter - Lovci myšlenek - Douglas John E.
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
398

Jak proniknout do mysli sériového vraha

John Douglas, agent FBI, se na konci 70. let ve snaze pomoci rozvoji kriminalistiky odhodlal ponořit do psychologie vraždy a přiblížit se znepokojivě blízko skutečným netvorům.
Pátral po některých z nejznámějších a nejsadističtějších zločinců naší doby: po vrazích, kteří se neslavně proslavili jako „Trailside Killer“ v San Franciscu nebo „Atlantský vrah dětí“. Desítky sériových vrahů konfrontoval, vedl s nimi rozhovory a zkoumal jejich psychiku – patřili mezi ně Charles Manson, Richard Speck a mnozí další. Studoval je – vstupoval do jejich myslí – aby pochopil jejich motivy.
John Douglas je muž, který se stal předlohou legendárního filmového právníka Jacka Crawforda v thrilleru Červený drak a Mlčení jehňátek, a muž, který předznamenal nový věk v behaviorální vědě a kriminálním profi lování. John Douglas sloužil u policie přes dvacet let, a teprve když odešel ze služby, konečně mohl povyprávět svůj jedinečný a přesvědčivý příběh.