vytvarne-potreby-ao.cz

Místo, kde žijeme – pracovní sešit pro 4. a 5. ročník základní školy – Smolová Irena, Szczyrba Zdeněk – 200×260 mm, sešitová

Tento oblíbený produkt Místo, kde žijeme - pracovní sešit pro 4. a 5. ročník základní školy - Smolová Irena, Szczyrba Zdeněk - 200x260 mm, sešitová od známé společnosti PRODOS spol. s r.o. získáte právě zde téměř zdarma. Teď v akci 74 Kč.
EAN: 9788072302222
Místo

Edice Modrá řada. Pracovní sešit k novinkové publikaci Místo, kde žijeme stejně jako učebnice vychází z nové strategie vzdělávání, která zdůrazňuje klíčové kompetence, jejich provázanost se vzdělávacím obsahem a uplatnění získaných vědomostí a dovedností v praktickém životě, což představuje řada zajímavých úkolů určených jak individuálnímu řešení, tak i ke vzájemné spolupráci žáků ve dvojici či skupině. Žáci se mimo jiné učí pracovat s alternativními informačními zdroji (encyklopedie, odborná literatura, slovníky, internet). Prostřednictvím projektů si osvojují kompetenci aplikovat získané vědomosti a dovednosti do praktického života.