vytvarne-potreby-ao.cz

Móda – Kompletní obrazový průvodce světem stylu – Homer Karen

Tento žádaný výrobek Móda - Kompletní obrazový průvodce světem stylu - Homer Karen od výrobce Sevt jednoduše můžete získat tady teď právě za výprodejovou cenu! Teď za akční cenu 499 Kč.
EAN: 9788073909437
Móda - Kompletní obrazový průvodce světem stylu - Homer Karen
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
499

Móda: Kompletní obrazový průvodce světem stylu poodhaluje čtenáři všechna kouzla a taje módního světa, provází ho zákulisím módních přehlídek, seznamuje s klíčovými jmény módního průmyslu i statistikami, které běžnému módnímu nadšenci unikají.

V publikaci Karen Homerové se dočítáme vše o ikonických modelech i módních doplňcích, o tajemstvích nejslavnějších módních ikon, jakými byla Audrey Hepburnová, lady Diana nebo Kate Mossová. Dozvídáme se to nejpodstatnější o vývoji módy od zašněrovaných korzetů přes uvolněnou módu bouřlivých dvacátých let až po nedbalý „grunge“ a mnohem víc. Poodhaluje zajímavosti z historie krystalů Swarovski, zakázkové výroby luxusní obuvi i ikonického Harris Tweedu. V neposlední řadě nahlédneme i do světa pánské módy. Zjistíme například, jaký je rozdíl mezi hipsterem a prepsterem. Tato kniha je jedinečným průvodcem světem módy pro úplné módní nováčky, zapálené nadšence i ty, kteří se v módním průmyslu již chvíli pohybují.