vytvarne-potreby-ao.cz

Moderní farmakoterapie autoimunitních chorob – Zadražil Josef – 17×23 cm, Sleva 15%

Tento diskontní kus Moderní farmakoterapie autoimunitních chorob - Zadražil Josef - 17x23 cm, Sleva 15% originál od značky Maxdorf snadno můžete najít teď se slevou! Právě lze objednat jen za 759 Kč.
EAN: 9788073454456
Moderní farmakoterapie autoimunitních chorob - Zadražil Josef - 17x23 cm

Autoimunitní choroby tvoří nozologicky nesourodou skupinu chronických a obvykle dosti závažných poruch postihujících v různé míře a v nejrůznějších kombinacích prakticky všechny orgány těla. V protikladu k nozologické rozmanitosti se autoimunitní choroby vyznačují řadou společných patogenetických mechanismů, a tedy často i podobným spektrem farmakoterapeutických možností. Právě tato skutečnost vedla autory k vytvoření tohoto mimořádného a velmi potřebného díla. Hlavní autoři – prof. MUDr. Josef Zadražil, CSc., prof. MUDr. Pavel Horák, CSc. a doc. MUDr. David Karásek, Ph.D., jsou pracovníky III. interní kliniky LFUP a FN Olomouc, která je v rámci ČR jedním ze stěžejních pracovišť, které se diagnostice a léčbě autoimunit věnují. Ke spolupráci přizvali více než tři desítky specialistů z dalších klinik
a oborů, kteří se rovněž věnují autoimunitním onemocněním.
Kniha je farmakoterapeutickým průvodcem, u každé nozologické jednotky je čtenář zasvěcenými radami veden od volby prvního léku až po léčbu komplikovaných klinických stavů. Kniha je určena především lékařům interních oborů (revmatologie, nefrologie, gastroenterologie, endokrinologie aj.), neurologům, dermatologům a dalším.