vytvarne-potreby-ao.cz

Moderní učebnice elektroniky 1 – Doleček Jaroslav

Žádaný kus Moderní učebnice elektroniky 1 - Doleček Jaroslav od odblíbeného výrobce BEN-technická literatura s.r.o snadno seženete právě zde opravdu výhodně! Ceny od 459 Kč.
EAN: 9788073001469
Moderní učebnice elektroniky 1 - Doleček Jaroslav

V první části jsou vysvětleny základní elektrické pojmy a vztahy – kniha se především zabývá se hlavními metodami řešení elektrických obvodů. Jsou popsány důležité vlastnosti ideálních jednobranů a složených ideálních jednobranů. Druhá část knihy je zaměřena na vysvětlení a popis podstatných vlastností reálných rezistorů, kondenzátorů, cívek a transformátorů.
Celé dílo (5dílná učebnice) je koncipováno jako učební texty pro úroveň průmyslové školy elektrotechnického zaměření, jako je slaboproudá elektronika, počítačové systémy apod. Její hlavní úlohou je na úrovni průmyslové školy poskytnout seznámení s hlavními zásadami řešení elektrických obvodů a dát základní přehled možností využití a řešení moderních elektronických zařízení
Třebaže jsou texty určeny jako učební pomůcka pro posluchače průmyslových škol, mohou být mnohé pasáže užitečné také pro posluchače vysokých škol a technickým pracovníkům v oboru elektroniky.