vytvarne-potreby-ao.cz

My jsme legie – Taylor Dennis E.

Kvalitní a oblíbený výrobek My jsme legie - Taylor Dennis E. od známého výrobce Sevt jednoduše najdete právě nyní za výhodnou cenu. Nyní pořídíte jen za 329 Kč.
EAN: 9788075774026
My jsme legie - Taylor Dennis E.
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
329

První díl zábavné sci-fi trilogie Bobiverzum.

Bob Johansson právě prodal svou softwarovou firmu a těší se, jak si bude užívat života. Takže je trochu nespravedlivé, když ho při přecházení silnice srazí auto.

O sto sedmnáct let později se Bob probudí a zjistí, že jeho ostatky byly prohlášeny za bezprávné a on je nyní majetkem státu. Boba nahráli do počítače a jeho úkolem je ovládat umělou inteligenci v mezihvězdné sondě, která hledá obyvatelné planety.

V sázce je mnoho: nic menšího než nárok na celé světy. Pokud úkol odmítne, vypnou ho a nahradí někým jiným. Pokud přijme, stane se terčem. Nejméně tři další státy se totiž snaží uspět se svými vlastními sondami. A hrají špinavou hru.

Bob nejvyšší možnou rychlostí zamíří pryč od Země, protože vesmír je pro něj nejbezpečnější místo. Nebo si to alespoň myslí. Ovšem vesmír je plný zlomyslných bytostí a vetřelci je dokážou rozzuřit, velmi rozzuřit.