vytvarne-potreby-ao.cz

Myší hlídka 2 – Zima 1152 – Petersen David

Exkluzivní výrobek Myší hlídka 2 - Zima 1152 - Petersen David od výrobce Sevt můžete pořídit tady teď právě ve výprodejové akci. Akční ceny již od 699 Kč.
EAN: 9788088152170
Myší hlídka 2 - Zima 1152 - Petersen David
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
699

Myši, svádějící nekonečný boj o přežití a o to, aby se jim dobře dařilo v drsných podmínkách světa plného dravců, si na svou obranu založily Myší hlídku. Její členové jsou průvodci, průzkumníci, počasníci, stopaři a ochránci myší žijících na územích mezi teritorii. Udržují bezpečné hranice, vyhledávají nové bezpečné cesty mezi vesnicemi a provázejí po nich karavany se zbožím. V případě útoku se musejí postavit každému zlu a nebezpečí, které ohrožuje jejich teritoria.

Podzim 1152 zanechal Myší teritoria zcela nepřipravená na zimu. Nespokojený hlídkař Půlnoc totiž shromáždil armádu s cílem dobýt Opevněnou Hůrku a zabít Gvendolínu, matronu Myší hlídky. Boj s nimi tak připravil Hlídku o čas.

Jakmile se roční období přehoupla do zimy, začaly na Myší teritoria doléhat velké potíže s nedostatkem potravin a lektvarů. Gvendolína svolala jedenáct svých nejlepších hlídkařů a pověřila je, aby jako její vyslanci co nejrychleji zajistili potřebné zásoby.

Příběhy Myší hlídky obdržely mnoho cen v mnoha zemích světa. Dostaly například několikrát cenu Willa Eisnera a časopisem Wizard byla Myší hlídka vyhodnocena jako nejlepší nezávislá dobrodružná kniha roku 2006. Server IGN.com ji navíc ocenil jako nejlepší nezávislou knihu.