vytvarne-potreby-ao.cz

Nadpozemské záhady – Objevitelské cesty na podivuhodná místa – Habeck Reinhard

Ve slevě tento kus Nadpozemské záhady - Objevitelské cesty na podivuhodná místa - Habeck Reinhard od odblíbeného výrobce Sevt snadno můžete pořídit u nás nyní skutečně levně. Ceny od 349 Kč.
EAN: 9788020506399
Nadpozemské záhady - Objevitelské cesty na podivuhodná místa - Habeck Reinhard
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
349

Záhadné fenomény, podivuhodné události a udivující objevy se již od dávných dob spojují s posvátnými místy, plnými mystických sil. Všechny kultury světa znají taková tajemná místa. Co zbylo z místa prapočátku, kde se údajně poprvé zjevil sluneční bůh Re? Jak se Ka´ba v Mekce stala nejsvětější svátostí islámského světa? Jsou mariánská zjevení přeludy nebo nadpřirozená svědectví? Existuje u Neapole skutečně vchod do podzemní „pekelné říše“?
Proč jsou uctívány „Černé madony“? Jaké síly vyvolávají na poutních místech spontánní uzdravení? Co mají létající stroje co dělat v domech Božích?
Jaké síly působí na mystických kultovních místech?
Takové a podobné „nadpozemské záhady“ zavedou čtenáře na mystická místa po celém světě. Autor se důkladně zabývá starými, tradovanými zprávami, ale i moderními mystérii a záhadami. Objevuje přitom pestrou paletu překvapivých objevů, ale i skrytých, kuriózních a podivuhodných věcí.