vytvarne-potreby-ao.cz

Neapol a amalfské pobřeží do kapsy – Lonely Planet – Bonetto Cristian

Tento unikátní kus Neapol a amalfské pobřeží do kapsy - Lonely Planet - Bonetto Cristian s osvědčenou značkou Sevt můžete najít u nás nyní v akci! Nabídka od 249 Kč.
EAN: 9788025625323
Neapol a amalfské pobřeží do kapsy - Lonely Planet - Bonetto Cristian
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
249

Neapol je město plné energie, umění a nádherných panoramat, spontánní konverzace a nečekané elegance. Právě tady najdete pravý a nefalšovaný italský pouliční život, úžasné obrazy a skulptury i architektonické poklady. A to jsme se ještě nezmínili o nejlepší pizze a espresu. Kolem města se rozkládá nadpozemsky nádherné amalfské pobřeží, které už po staletí svádí umělce a nevyléčitelné romantiky.

Pronikněte přímo k srdci Neapole

Hlavní zajímavosti – největší zajímavosti spolu se zasvěcenými radami, jak si můžete zpříjemnit pobyt.
Jak se žije v Neapoli – průvodce po oblíbených zákoutích vám pomůže objevit pravou tvář města.
To nejlepší z Neapole – našli jsme pro vás ty nejlepší pěší trasy, restaurace, zábavní podniky, trhy, obchody a mnoho dalšího.

– barevné mapy všech městských čtvrtí
– trasy vycházek a jednodenní itineráře
– mnoho zasvěcených tipů pro turisty
– stoprocentně nezávislé rady

Součástí průvodce je navíc samostatná rozkládací mapa centra města s kompletním rejstříkem ulic a přehledem hlavních památek.

Náš slib
Našim informacím můžete věřit, protože autoři Lonely Planet osobně navštěvují místa, o nichž píšou, a při sběru informací pro každé nové vydání se k nim znovu vracejí. Nepřijímáme žádné protislužby za pozitivní hodnocení a můžete se spolehnout na to, že jsme objektivní.