vytvarne-potreby-ao.cz

Nekalosoutěžní reklama a nekalé obchodní praktiky v české i evropské právní úpravě a judikatuře – Dana Ondrejová, David Sehnálek – 145 x 205 mm

Tento velmi oblíbený výrobek Nekalosoutěžní reklama a nekalé obchodní praktiky v české i evropské právní úpravě a judikatuře - Dana Ondrejová, David Sehnálek - 145 x 205 mm od populární značky Nakladatelství Leges, s.r.o. snadno najdete tady teď za akční cenu. V akci od 450 Kč.
EAN: 9788075022394
Nekalosoutěžní reklama a nekalé obchodní praktiky v české i evropské právní úpravě a judikatuře - Dana Ondrejová

Publikace se komplexně zabývá právní regulací nekalosoutěžní reklamy a nekalých obchodních praktik. Autoři popisují a porovnávají českou i unijní právní úpravu nekalé soutěže, srovnávací reklamy a nekalých obchodních praktik (včetně tzv. černé listiny) a zhodnocují implementaci relevantních směrnic Evropské unie do českého práva. Uvádějí a rozebírají značné množství judikatury Soudního dvora EU (včetně vybraných stanovisek generálních advokátů), Nejvyššího správního soudu, Nejvyššího soudu a dalších soudů. Dále seznamují s novou legislativou EU upravující nekalosoutěžní aspekty obchodního tajemství. Závěrečná část je věnována přeshraničnímu prosazování práva na ochranu proti nekalosoutěžnímu jednání včetně určení rozhodného práva a místa sudiště.