vytvarne-potreby-ao.cz

Nemoc jako řeč dětské duše – Dahlke Ruediger, Kaesemann Vera,

Vynikající výrobek Nemoc jako řeč dětské duše - Dahlke Ruediger, Kaesemann Vera, od kvalitní značky Sevt snadno získáte na našich stránkách teď právě se slevou. Nabídky od 438 Kč.
EAN: 9788073366308
Nemoc jako řeč dětské duše - Dahlke Ruediger
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
438

Práce Ruedigera Dahlke a Very Kaesemann je dnes aktuálnější než kdykoliv předtím. Neboť navzdory komplexní medicínské péči se u dětí čím dál víc rozmáhají nemoci a symptomy často nespecifické povahy. A vzrůstá i množství rodičů, kteří bez úspěchu hledají pomoc u dětského lékaře. Tato kniha je důležitým průvodcem pro všechny, kdož chtějí stát po boku svých dětí a podporovat je celostním, uvědomělým způsobem.
Každé onemocnění, respektive každý symptom, jsou diskutovány z psychosomatických hledisek a přitom jsou popsány homeopatické obrazy a poskytnuta praktická doporučení, jaká doplňková léčba může být ještě přijata a jak mohou rodiče pomoci svým dětem na jejich cestě k uzdravení. Nemoc jako řeč dětské duše je tedy nejen důležitou pomůckou k pochopení dítěte, ale také užitečnou příručkou pro akutní případy. (výklad a interpretace dětských chorobopisů a jejich celostní ošetřování)