vytvarne-potreby-ao.cz

Nenávidím tě, neopouštěj mě! – Zvládání hraniční poruchy osobnosti – Kreisman Jerold J., Straus Hal,

Nejprodávanější kus Nenávidím tě, neopouštěj mě! - Zvládání hraniční poruchy osobnosti - Kreisman Jerold J., Straus Hal, od populární značky Sevt snadno můžete pořídit tady teď právě opravdu levně. Nabídka od 369 Kč.
EAN: 9788026212805
Nenávidím tě
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
369

Pro člověka s hraniční poruchou osobnosti je život jako nekonečná horská dráha bez jasného cíle. Pro jeho blízké, ti kteří s ním žijí, milují ho nebo ho ohrožují, to může být stejně divoká, beznadějná a frustrující jízda. Změny nálad přicházejí náhle, jsou výbušné a srážejí hraniční osobnost z nebeských výšin radosti do hlubin deprese. V jeden okamžik plni hněvu, za okamžik klidní jako beránci, sami tápou, proč a kam je jejich vnitřní zápas žene. Neschopnost pochopit, co se v daný okamžik stalo, následně vyvolává hlubší sebenenávist a depresi.
A přesto, jak tvrdí autoři, existuje účinný přístup k léčbě a zvládání této poruchy, jejíž prognóza je při citlivém přístupu velmi nadějná. Na mnoha příkladech z terapeutické praxe líčí příběhy lidí s touto poruchou, její příznaky, předpokládané kořeny, výskyt a představují strukturovanou metodu komunikace s hraničními osobnostmi.