vytvarne-potreby-ao.cz

Neuvěřitelná fakta o zvířatech – neuveden

Tento zlevněný kus Neuvěřitelná fakta o zvířatech - neuveden od společnosti Sevt snadno můžete najít zrovna za výprodejovou cenu. Cena od 399 Kč.
EAN: 9788075855565
Neuvěřitelná fakta o zvířatech - neuveden
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Dokonalá kniha pro milovníky zvířat bez ohledu na věk, která je naditá stovkami dechberoucích a překvapivých faktů.

Každá stránka odhaluje neuvěřitelné informace o podivném a zázračném světě zvířat. Věřili byste tomu, že v korunách stromů v Borneu byl nedávno objeven mravenec, který exploduje, jakmile se ocitne pod útokem, čímž nepřátelské mravence pokryje toxickou tekutinou? Věděli jste, že na oceánském dně žije druh pásnice, který je delší než olympijský bazén?

„To nemůže být pravda,“ říkáte si. Ale je – skutečně je.

Neuvěřitelná fakta o zvířatech vám přinášejí informace, světové rekordy a úžasné příběhy, které můžete spatřit na vlastní oči. Mimořádné fotografie a zarážející ilustrace srovnávající běžné s výjimečným vám ukážou, jak se věci mají. Od palmového kraba, který je větší než basketbalový míč, po supa krahujového, jenž dosáhne větších výšek než letadlo – tato publikace vám ukáže fakta, o nichž jiné knihy pouze mluví.

Neuvěřitelná fakta obsahují informace o úžasných zvířatech ze všech hlavních skupin: bezobratlých, ryb, obojživelníků, plazů, ptáků a savců. Jsou dokonalým dárkem pro děti se zájmem o království zvířat.