vytvarne-potreby-ao.cz

Norra Latin – škola snů – Elfgrenová Sara B.

Ve slevě tento výrobek Norra Latin - škola snů - Elfgrenová Sara B. od oblíbené značky Sevt snadno můžete pořídit na našich stránkách ve slevě. Nabídka od 399 Kč.
EAN: 9788075855510
Norra Latin - škola snů - Elfgrenová Sara B.
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Tamar sní o kariéře herečky. Clea vyrůstala u divadla a filmu. Jednoho deštivého srpnového dne vstoupí obě do prestižního hereckého programu na druhém stupni střední školy Norra Latin ve Stockholmu. Chodí do stejné třídy, ale každá žije v jiném světě.

Tamar opustila rodinu a přátele, a odstěhovala se do nového města – záhy ale zjišťuje, že v nové škole nezapadá. Clea, která se narodila a vyrůstala ve Stockholmu, snadno vystoupá na vrchol společenského žebříčku Norry Latin.

Úctyhodná školní budova však skrývá mnohá tajemství. Z tragédie, která se odehrála v dobách, kdy byla ještě chlapeckou školou, se stala městská legenda. Během představení Snu noci svatojánské zemřel v hledišti učitel, a jeden z mladých herců zmizel beze stopy. Co se té noci před více než sedmdesáti lety stalo? Co je pověst a co pravda? A kdo se plíží ve stínech této záhadné budovy?

Severní latinská je první část ze série čtyř samostatných románů.