vytvarne-potreby-ao.cz

Občanská výchova pro 7. ročník ZŠ a víceletá gymnázia – učebnice /nová generace/ – Janošková Dagmar, Brom Zdeněk a kol. – 21×29

Tento nejprodávanější výrobek Občanská výchova pro 7. ročník ZŠ a víceletá gymnázia - učebnice /nová generace/ - Janošková Dagmar, Brom Zdeněk a kol. - 21x29 originál od značky Nakladatelství Fraus, s.r.o. snadno můžete najít nyní opravdu levně. Nyní lze objednat jen za 199 Kč.
EAN: 9788072388790
Občanská výchova pro 7. ročník ZŠ a víceletá gymnázia - učebnice /nová generace/ - Janošková Dagmar

Učebnice – Občanská výchova 7 – nová generace, upravené vydání. Nové vydání učebnice s aktualizacemi, které byly provedeny tak, aby byly informace v souladu s NOZ. Dále bylo rozšířeno učivo k šikaně o nové formy (kyberšikanu, zneužití sociálních sítí) a doporučení, jak se bránit a také o nové pojmy jako hoax či fakenews. Nové informace se objevují také v kapitole věnované rodině a škole. Zastaralé informace byly aktualizovány. K závažným obsahovým změnám nedošlo. Pořadí kapitol a rozsah učebnice se nezměnil. Rozšířili jsme učivo týkající se sociálních skupin o prostředí sociálních sítích. Doplnili jsme nové informace o bezpečnosti na internetu (mediální manipulace a propaganda). K tématu o kultuře jsme doplnili internet jako nový prostor pro kulturu a její sdílení.