vytvarne-potreby-ao.cz

Obchodník z Omsku – Moskva noir 2 – Grebe Camilla, Leandeer-Engström Paul

Kvalitní a žádaný produkt Obchodník z Omsku - Moskva noir 2 - Grebe Camilla, Leandeer-Engström Paul od top výrobce Sevt můžete pořídit právě v akci! Akční cena od 319 Kč.
EAN: 9788074331343
Obchodník z Omsku - Moskva noir 2 - Grebe Camilla
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
319

V rezidenci švédské ambasády v Moskvě je jedné žhavé srpnové noci nalezen mrtvý syn velvyslance Oscar Rieder. Vedle něho leží v bezvědomí jeho milenka, ruská prostitutka Ludmila. Pitva prokáže, že muž zemřel po neobvykle vysoké, smrtelné dávce heroinu, přestože mladý muž tuto silnou drogu nikdy nebral. Vyšetřování záhy odhalí, že nešlo o tragické úmrtí, nýbrž o vraždu…
Oscar naposled pracoval v ruském podniku na dovoz a vývoz zbraní, kde se staral o obchod se Skandinávií. Po jeho smrti doporučí prokurátor Skurov na jeho místo svého přítele – Švéda Toma Blixena. Netuší, že ho tím vystaví obrovskému nebezpečí.
Tom brzy zjistí, že je podnik zapleten do nelegálního vývozu zbraní. Krok za krokem spolu se Skurovem a kriminalistou Antonem odhalují nitky, které sahají hodně vysoko jak v Rusku, tak i ve Švédsku.
Strhující krimithriller úspěšné švédské autorské dvojice je druhým volným pokračováním trilogie Moskva noir. Podává obraz mocenských her týkajících se mezinárodního zbrojního průmyslu, obrovských úplatků a černých výdělků lidí, pro něž lidský život nemá nejmenší cenu.