vytvarne-potreby-ao.cz

Orion mezi hvězdami – Bova Ben – 10,6×17,7

Kvalitní a žádaný kus Orion mezi hvězdami - Bova Ben - 10,6x17,7 od značky Sevt naleznete u nás opravdu výhodně. Nyní pořídíte jen za 239 Kč.
EAN: 9788086707310
Orion mezi hvězdami - Bova Ben - 10
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
239

V0187694
Orion – Lovec – se snaží vybojovat svou duši a převzít osud do vlastních rukou nad bohem Atenem, jenž jej stvořil, a také najít milovanou bohyni a milenku, Anyu. V sázce je mnohem více než dosud. Aten posílá Oriona bojovat ve válkách napříč obrovským kontinuem prostoru a času. Stává se vojákem v mezigalaktické válce, velitelem jednotek naklonovaných lidí, jejichž jediným důvodem existence je sloužit jako postradatelné nástroje zbytku lidstva. Postupně si Orion uvědomuje, že stejně jako jsou tyto klony pěšáky v boji, který se jich osobně netýká, i on je loutkou Atena a Stvořitelů. Jak roste jeho síla a nezávislost, uvědomuje si Orion, že všechny války, v nichž bojuje, jsou bitvami v epickém konfliktu mezi Stvořiteli.
Tehdy se s ním setká příslušník prastaré rasy a hrozí zničením mladších, vnímajících druhů, pokud nepřestanou vyvíjet zbraně hromadného ničení.