vytvarne-potreby-ao.cz

Outdoorová kuchařka – Od rodinných výletů po zimní horské expedice – Pospěchová Petra

Velmi oblíbený výrobek Outdoorová kuchařka - Od rodinných výletů po zimní horské expedice - Pospěchová Petra od top značky Sevt můžete najít na našich stránkách teď právě v akci! Nabídka již od 399 Kč.
EAN: 9788088244103
Outdoorová kuchařka - Od rodinných výletů po zimní horské expedice - Pospěchová Petra
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Nepostradatelný kuchařský průvodce pro všechny, kteří vyrážejí na trek či výlet a nespokojí se s instantními polévkami, konzervami nebo smažákem z restaurace! Kniha přináší chutné a výživné recepty na všechny druhy výšlapů a navíc spoustu praktických tipů a rad. Jak jídlo efektivně zabalit? Jak si naplánovat jídelníček? Jak využít přirozených léčivých potravin pro případ zdravotních potíží? Jak se vyhnout vyčerpání?
Autorka z vlastních zkušeností vytvořila unikátní publikaci, v níž zmapovala, jak se po všech kulinárních stránkách připravit např. na víkendový výšlap v Jeseníkách, zimní přechod ukrajinských hor či himalájskou expedici, ale také na výpravu s dětmi, splav vodních toků nebo cyklistickou dovolenou. Redaktorka a cestovatelka Petra Pospěchová je také autorkou knihy Regionální kuchařka – Všechny chutě Čech, Moravy a Slezska.