vytvarne-potreby-ao.cz

Párové souhlásky – Pracovní sešit – Mareš S. Mgr. a kolektiv – A4

Tento velmi oblíbený kus Párové souhlásky - Pracovní sešit - Mareš S. Mgr. a kolektiv - A4 od oblíbené značky Nakladatelství Dr. Josef Raabe jednoduše naleznete zde teď skutečně levně! Nyní pořídíte jen za 59 Kč.
EAN: 287199
Párové souhlásky - Pracovní sešit - Mareš S. Mgr. a kolektiv - A4

Procvičování učiva českého jazyka pro 2. až 3. ročník ZŠ. Děti se v tomto pracovním sešitě setkávají s mimozemskými civilizacemi a poznávají, že komunikace je jedním ze základů života.
Příběhy, do nichž vstupují, rozvíjejí jejich představivost a vzbuzují zájem o další poznávání. Děti hledají souvislosti mezi získanými informacemi, a propojují tak své znalosti s jejich praktickým využitím.
Jednotlivá cvičení jsou zaměřena na opakování a procvičování psaní párových souhlásek b/p, d/t, ď/ť, v/f, z/s, ž/š a h/ch a na učivo o slovech příbuzných, citově zabarvených a zdrobnělých.

Pracovní sešit je součástí sady 6 pracovních sešitů určených všem školákům 2. a 3. ročníku k procvičování učiva českého jazyka. Pracovní sešity rozvíjí zajímavou a motivační formou základní dovednosti, které jsou důležité pro úspěšné zvládnutí vzdělávací oblasti Jazyk a jazyková komunikace.

Dítě díky nim procvičuje jednotlivé jazykové jevy a pravidla, ale především rozvíjí svoji schopnost porozumět textu, přemýšlet o něm a přečtené vnímat v souvislostech s reálným životem. Všechny aktivity tak vhodně navazují na školní vzdělávání podle RVP ZV s důrazem na rozvoj komunikačních kompetencí.

Pracovní sešity nabízejí optimální objem aktivit a díky dosažitelnosti úspěšného zvládnutí úkolů podporují pozitivní motivaci dítěte. Každý pracovní sešit je sestaven tak, aby s ním dítě mohlo pracovat samostatně – rodič by měl motivovat, být oporou, povzbuzovat!

Pracovní sešity pro Vaše děti připravili zkušení učitelé a učitelky s dlouholetou praxí práce ve škole.