vytvarne-potreby-ao.cz

Pěstujeme ve městě – Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady. – kolektiv autorů

Oblíbený kus Pěstujeme ve městě - Zelené balkony, sousedské záhonky a komunitní zahrady. - kolektiv autorů od populárního výrobce Sevt jednoduše můžete získat u nás nyní ve slevě. Akční ceny od 399 Kč.
EAN: 9788088244011
Pěstujeme ve městě - Zelené balkony
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Bydlíte ve městě a chcete do něj dostat přírodu? Chcete poznat svoje sousedy, potkávat se s nimi nejen na ulici a postrádáte příjemný venkovní obytný prostor? Pak pro vás máme praktickou knížku, která vás provede teorií i praxí zakládání sousedských záhonků nebo i celých komunitních zahrad.
Záhonky i zahrady mohou vzkvétat i ve městě, stačí vědět, jak na to. A je jedno, jestli vyrostou na veřejném prostranství, ve vnitroblocích, u školy nebo třeba na střeše, tipy máme pro všechny.
Začneme desaterem, ať víte, na co se máte připravit, a pak už se pustíme do konkrétního návodu. O svoje zkušenosti se podělíme nejen my, ale také další komunitní zahradníci, inspiraci přineseme i ze zahraničí, kde to kvete jedna radost. Přinášíme tipy prověřené nejen naší praxí. A návod dostanou i ti, kdo si chtějí vypěstovat jen malou balkonovou zahrádku nebo osadit předzahrádku.