vytvarne-potreby-ao.cz

Písničky k táboráku a do hospody – Tři sestry

Tento výjimečný produkt Písničky k táboráku a do hospody - Tři sestry od odblíbeného výrobce Sevt získáte na našich stránkách teď právě skutečně výhodně. Nyní pořídíte jen za 399 Kč.
EAN: 9788087423929
Písničky k táboráku a do hospody - Tři sestry
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
399

Kultovní kapela Tři sestry vydává zpěvník, který obsahuje 135 písniček. Kromě textů jsou v něm akordové zápisy a je určen především pro kytaristy – jak pro úplné začátečníky, tak pro ostřílené hráče. Ve zpěvníku také najdete spoustu nikdy neuveřejněných fotek a komentářů k písničkám, které napsali členové kapely a lidé z jejího nejbližšího okolí.
Tři sestry o svém prvním reprezentativním zpěvníku uvedly:
„Bývaly časy, kdy jsme si neuměli představit, že naše písničky někdo bude hrát u táboráku nebo v hospodě na obyčejné akustické kytary. Tu a tam jsme měli tu čest slyšet, jak opilá parta v kempu nebo v putyce nad ránem huláká při kytaře Sovy v mazutu, Budapešť nebo Pijánovku, ale to byly spíš výjimky.
Je ovšem pravda, že spousta našich písniček u duté dřevěné kytárky vznikla a i bez všech ozdůbek, riffů a efektů to na demáčích neznělo vůbec špatně. A osud tomu chtěl, že nedávno jsme se museli ke španělkám vrátit, neboť vinou čínského viru a s ním spojeného zákazu srocování jsme nemohli normálně vystupovat a nezbývalo než akusticky streamovat z naší milé hospody Na Staré kovárně v Akropoli. V době, kdy jsme chtěli důstojně a po svém, tedy bombasticky, oslavit pětatřicáté výročí fungování souboru, to bylo nepříjemné, ale přece jen to nějaký klad mělo: zjistili jsme, že naše songy jde hrát i jinak než přes nabuzená komba, vlastně skoro po trampsku. A přesně k takovému způsobu interpretace je určen náš zpěvník.“