vytvarne-potreby-ao.cz

Pletení – Vzory od A do Z – neuveden – 19×25 cm

Výjimečný a žádaný produkt Pletení - Vzory od A do Z - neuveden - 19x25 cm od společnosti Metafora s.r.o. jednoduše naleznete u nás v akci. Ceny od 399 Kč.
EAN: 9788073594268
Pletení - Vzory od A do Z - neuveden - 19x25 cm

Nápaditý průvodce 300 vzory k pletení, které musíte vyzkoušet – žhavé novinky i nadčasová klasika.

Publikace poslouží jako výjimečný zdroj neotřelých nápadů pletařkám všech úrovní pokročilosti. Ani na přeplněném trhu a v obrovské konkurenci se Pletené vzory neztratí, protože se jedná o jedinečnou knihu. Při její přípravě se spojily dvě zkušené návrhářky vzorů ručního pletení a vytvořily dosud nevídanou sbírku vzorů. Každý si přijde na své. Nebude zklamán ani ten, kdo by hledal klasické vzory. Ovšem pravý poklad spočívá v nových předlohách, které nenajdete v žádné jiné knize.

Vzory jsou pro přehlednost rozděleny do devíti barevně odlišených kapitol, jsou označeny stupněm obtížnosti a seskupeny podle techniky pletení: hladce a obrace, pružné vzory, křížená oka, copánky, krajkové vzory, bambulky, barevné proužky, norské vzory, neobvyklé vzory – včetně zajímavostí, jako je prolamované a oboustranné pletení – a písmena a číslice. Tato kniha je zkrátka nezbytností pro každou zapálenou pletařku.

Detailně rozepsaný postup řádek po řádku a doprovodné, přehledné schéma i seznam zkratek a symbolů umožní pletařkám zvyknout si na používání schémat, což bude zásadní pro pletení složitějších motivů nebo dílů, jejichž základem je rozsáhlé opakování.