vytvarne-potreby-ao.cz

Plošina – Levy Roger

Unikátní kus Plošina - Levy Roger od populární značky Sevt najdete na našich stránkách nyní za výprodejovou cenu! Teď v akci 499 Kč.
EAN: 9788024268545
Plošina - Levy Roger
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
499

Sci-fi thriller pro fanoušky Adriana Tchaikovského, Neala Stephensona a Alastaira Reynoldse.Plošina je sci-fi thriller se dvěma dějovými liniemi, které se nakonec dokonale protnou. Jedna sleduje příběh dvou chlapců, jejichž životy jsou děsivě provázány, zatímco druhá zkoumá zdánlivě bezvýznamné vraždy, jež však vedou k čemusi mnohem většímu.

Na planetě Gehenna, jediném světě Systému, kde ještě lidé vzývají Boha, se potká nesmírně nadaný Alef s Pellonhorcem, synem šéfa zločinného impéria ovládajícího téměř celý Systém. Stanou se věrnými přáteli, a jejich životy nakonec ovlivní osudy všech.

Na planetě Chmura píše Razer příběh pro PravPovídky, stránku na Písni. A shodou okolností je člověk, o němž psala, zatažen do řady vražd a spiknutí, jež může ovlivnit celý Systém.

To vše se odehrává v časech, kdy se lidstvo po zničení Země zabydlelo na mnoha teraformovaných planetách. Všechny je propojuje Píseň, informační superdálnice, a drží pospolu program AfterLife.

Každý člověk má při narození šanci na implantaci aktivní neuridy – organického čipu zaznamenávajícího váš život. Když zemřete na nevyléčitelnou nemoc, umístí vás do stáze, než vynaleznou lék. Miliardy lidí napříč Systémem si váš příběh, zaznamenaný neuridou, přečtou, a pak odhlasují, zda si zasloužíte vyléčit. Kdo potřebuje Boha? Morálku přece hlídají sociální sítě!