vytvarne-potreby-ao.cz

Počítač kamarád 1. díl, učebnice pro 1. stupeň ZŠ praktické – Klech Pavel, Klechová Lenka – A4, rozsah 64 stran, čtyřbarevný tisk

Levný kus Počítač kamarád 1. díl, učebnice pro 1. stupeň ZŠ praktické - Klech Pavel, Klechová Lenka - A4, rozsah 64 stran, čtyřbarevný tisk originál od značky Nakladatelství PARTA, s.r.o. získáte u nás téměř zdarma. Ceny od 165 Kč.
EAN: 32485
Počítač kamarád 1. díl

Obsah vychází z RVP pro základní vzdělávání, Přílohy upravující vzdělávání žáků s lehkým mentálním postižením, vzdělávací oblast a vyučovací předmět Informační a komunikační technologie. Žáci s pomocí učebnice zvládnou základní obsluhu počítače, práci s výukovými a zábavnými programy (podle pokynů vyučujícího) a dodržování pravidel bezpečné a zdravotně nezávadné práce s výpočetní technikou. Z učiva jsou respektována především témata: základní části a popis počítače, základní uživatelská obsluha počítače, komponenty počítače, jejich pojmenování a funkce, software počítače (textový editor, kreslicí programy), zásady bezpečnosti práce a prevence zdravotních rizik spojených s využíváním výpočetní techniky.