vytvarne-potreby-ao.cz

Pohádky po telefonu – Rodari Gianni – 21,4×21,6

Tento kvalitní a levný výrobek Pohádky po telefonu - Rodari Gianni - 21,4x21,6 od odblíbeného výrobce Sevt snadno najdete právě skutečně levně! V akci od 299 Kč.
EAN: 9788086069722
Pohádky po telefonu - Rodari Gianni - 21
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
299

V0215316
Italského autora, nositele Andersenovy ceny, není třeba českému čtenáři představovat – tedy pokud je mu víc než třicet let. Tolik let totiž uplynulo od vydání jeho slavné knihy Pohádky po telefonu.
63 krátkých, ale vždy vtipných, moudrých a originálních pohádek nyní vychází znovu, ovšem se zcela neobvyklým ilustračním doprovodem.
Nakladatelství LIKA KLUB se k vydání této knihy spojilo s organizací CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM a jejím prostřednictvím oslovilo děti z celé republiky, aby si pohádky ilustrovaly samy. Z více než 1200 ilustrací pak byly vybrány ty nejzajímavější a díky kouzelné grafické úpravě knihy se jim dostalo profesionálního zpracování.
Vznikla tak veselá barevná kniha, plná legrace, nápadů a radosti. Kdo by si nechtěl číst o paláci ze zmrzliny či o bonbonovém dešti, koho by nezajímaly příběhy o holčičce, co pořád padala nebo o klukovi, který stále něco ztrácel…
Krátké pohádky jsou zvláště vhodné pro čtení dětem nebo pro začínající čtenáře.