vytvarne-potreby-ao.cz

Pohřbená – Scott E. G.

Tento oblíbený výrobek Pohřbená - Scott E. G. originál od značky Sevt můžete sehnat na našich stránkách teď opravdu levně! Právě teď jen za 379 Kč.
EAN: 9788024263540
Pohřbená - Scott E. G.
Ověřit dostupnost
Značka: Sevt
379

Rebecca netušila, že je láska vůbec možná, dokud nepoznala Paula, úspěšného, charismatického muže s minulostí stejně temnou, jako byla ta její. Společná bolest je k sobě přitahovala jako magnet, oba cítili, že jsou pro sebe ideálními (a možná jedinými možnými) protějšky.

Jenže o dvacet let později jde jejich vztah ke dnu. Prožité utrpení a tajemství, které zpočátku probouzely vzájemnou lásku, začínají jejich manželství pozvolna užírat. Následuje rafinovaná a nepředvídatelná hra na kočku a na myš – šokující příběh o zradách a nespolehlivosti, který vám nedovolí se odtrhnout až do finálního zvratu a donutí vás položit si otázku, nakolik lze skutečně znát svůj protějšek.

Pohřbená od dvojice autorů píšící pod pseudonymem E. G. Scott je strhujícím vztahovým thrillerem o tajnostech a pomstě, vyprávěný střídavě z pohledu manžela a manželky, kteří jsou si navzájem těmi nejskvělejšími a současně nejnebezpečnějšími partnery.